Trebuie sa fotografiez factura cu care am achizitionat aparatul?

Da, este indicat sa faceti o poza a facturii deoarece in timp scrisul de pe factura se poate decolora si devine dificil de citit. Pentru a va folosii de garantie va trebui sa aratati o copie valabila a facturii impreuna cu certificatul de inregistrare pe care il primiti la inregistrarea aparatului.

Beneficiez de garantie de 7 ani si dupa repararea produsului?

Nu, dupa reparare nu beneficiati de inca 7 ani de garantie. Veti beneficia de timpul ramas din cei 7 ani. Ex. daca aveti un aparat care necesita reparare la 5 ani, vetimai beneficia de garantie inca 2 ani.

Am cumparat un aparat in 2016, pot beneficia de garantia extinsa?

Nu, aparatele cumparate in 2016 nu beneficaza de garantie extinsa. Doar aparatele cumparate in perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2017 beneficiaza de inca 5 ani garantie. Aparatele cumparate in 2016 vor avea garantia standard de 2 ani.

Ce pot sa fac daca aparatul este eligibil pentru garantia de 7 ani dar in momentul registrarii apare un mesaj de eroare?

In cazul in care ati cumparat aparatul eligibil pentru garantia extinsa de 7 ani si sunteti in primele 3 luni de la achizitie si totusi intampinati o eroare la inregistrare, va rugam sa ne contactati!

Retineti, doar aparatele inregistrate in primele 3 luni de la achizitie beneficiaza de garantia extinsa de 7 ani!