Istoria Gallagher

Gallagher este cel mai mare brand de garduri electrice din lume si ofera produse de cea mai buna calitate cu un raport pret/calitate bun si servicii de calitate. Produsele Gallagher sunt dezvoltate din perspectiva agriculturii si sunt testate in totalitate de consumatori. Asta inseamna inovare de si catre client. Este scopul nostru de a oferii produse si mai bune in viitor, astfel ca calitatea gardului sa depaseasca asteptarile clientilor. 

Gallagher Group Ltd.

Founder of Gallagher; Bill Gallagher Senior

Fondat in Hamilton, Noua Zeelanda, in 1938, ca producator al produselor Gallagher,  Grupul Gallagher este o companie internationala cu mai mult de 100 de angajati, fiind prezent in peste 140 de tari. Gallagher Europe si Grupul Gallagher lucreaza impreuna in dezvoltarea produselor, marketing si alte domenii. 

 

Dezvoltat de consumatori 

Gallagher este cunoscut pentru gama larga de produse profesionale. Paleta de produse este imbunatatit constant. Acest proces de imbunatatire si dezvoltare este in colaborare cu consumatorii nostri. Ascultam nevoile de pe piata si le transforma in produse care sunt solicitate. Principiul guvernant este intotdeauna calitate,  durabilitate si bineinteles siguranta animalelor si a oamenilor. Produsele sunt testate de consumatori astfel ca putem garanta ca ele vor functiona foarte bine si in practica.

Scopul nostru sa oferim produse si mai bune in viitor, produse ce corespund si depasesc cerintele. Ca rezultat, gardurile dumneavoastra vor functiona perfect intotdeauna. Bineinteles suntem interesati sa auzim opiniile si ideile dumneavoastra, astfel ca va rugam sa luati legatura cu noi.