Plățile se fac prin transfer bancar, dupa primirea facturii pe adresa de mail cu datele bancare. Efectuarea plății prin ordin de plată implică automat ca banii să fi intrat în contul nostru înainte ca produsele să fie trimise către d-voastră.

Livrare gratuita in toata tara.

Livrarea in tara a produselor se va face prin Sameday curier sau prin DPD direct de la producator, caz in care livrarea produselor va fi intre 5-7 zile lucratoare.

 

RETURNAREA PRODUSULUI

 

Ordonanța Guvernului Nr. 130/2000 prevede următoarele: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile de la primirea produsului". "Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 10 zile, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Legislația în vigoare se aplică doar clienților persoane fizice.

În caz de retur, produsul trebuie să fie insoțit de copie de pe factură . Produsul trebuie să vină la noi în mod obligatoriu în următoarele condiții : în cutia originală (nedeteriorată sau afectată) , să nu prezinte urmă de uzură. 

Returnarea produsului se face pe cheltuiala clientului, folosind serviciile de curierat rapid, în termen de 5 zile lucrătoare de la notificarea trimisă catre Gallagher-Romania prin email la adresa de mail office@gallagher-romania.ro

Contravaloarea produselor comandate va fi returnată în termen de 30 de zile, fără  a include taxele de transport.