Cateva sfaturi pentru intretinerea gardului

1. Doriti un gard fara griji? Solutia 3000 V

Pentru a avea un gard fara griji, va recomandam sa aveti cel putin 3000V la capatul gardului.

2. Intretinerea de iarna

Puteti prezerva durata de viata a unei baterii de 9V daca inchideti gaurile de aerisire de pe capac. Acest lucru va stopa procesul chimic. Cand incepeti sa-l folositi din nou, indepartati sigiliul si bateria va functiona din nou.

Bateriile de 12V se vor descarca in timpul lunilor de iarna daca nu sunt folosite, cauzand daune. Va recomandam sa conectati incarcatorul aparatului la un incarcator de baterie pe timpul iernii. astfel, veti avea aparate in conditii optime. Alternativ, puteti folosii aparatele cu bateria Optima pentru o intretinere minima sau aproare deloc.

3. Folositi un detector de probleme

Aparatul are cateva caracteristici inedite:

  • Este un tester combinat pentru voltaj si amperaj.  
  • Este usor de masurat performanta gardului deoarece il puteti folosii pentru a masura amperajul astfel puteti urmarii scurt circuitul. Sageata de pe display va arata directia scurt circuitului  - acest lucru va ajuta sa gasiti cauza problemei foarte repede, fara batai de cap si astfel castigand timp.
  • Este potrivit pentru orice conductor, de la sarma lisa pana la banda de 40mm.
  • Nu folositi niciodata detectorul de probleme pentru a masura tensiunea aparatului, doar pe gardul propriu-zis si la cel putin 10m distanta de aparat.